EEN PORTRETTEKENING LATEN MAKEN

– Ik teken portretten na van foto’s. Dit van mensen en/of dieren, in kleur of in zwart/wit. Dit doe ik met soft pastelpotloden en pastelkrijt.
– Het is mogelijk om van meerdere personen/dieren een portret te laten tekenen, dit is afhankelijk van de grootte van het papier. Dit kan ook van een combinatie van verschillende foto’s zijn. Ook personen samen met een huisdier zijn mogelijk.
– Het is belangrijk dat de foto(’s) van goede kwaliteit zijn en dat de persoon of het dier er niet te klein op staat afgebeeld. Dit is voor u misschien moeilijk in te schatten maar als u mij de digitale of papieren foto(’s) laat zien, of ze mij mailt, dan kan ik beoordelen of ik ze kan natekenen. Meerdere foto’s van het onderwerp zijn erg welkom.
– Een kleurenfoto kan in zwart/wit nagetekend worden.
– Er zal een neutrale achtergrond aangebracht worden of er zal gebruik gemaakt worden van de kleur van het papier. Deze achtergrond wordt ook met u besproken. Wilt u de achtergrond van de foto erbij? Dan kan deze ook getekend worden (mits mogelijk), tegen een meerprijs.
– Een datum wordt vastgesteld, dan is het portret klaar en dan laat ik u het eindresultaat zien, persoonlijk of via mail. Tussentijds mail ik u een afbeelding van de voortgang.
– Op de prijslijst kunt u zien dat het kleinste formaat portret A4 (21cm x 29,7cm) is. Het grootste formaat is 70 x 100 cm. Wilt u een portret op een ander formaat getekend hebben dat niet op de prijslijst staat vermeld, dan is dit ook mogelijk.
– Het duurt max. 4 weken voordat een portret klaar is, mits er geen wachtlijst is.
– Een cadeaubon voor het laten maken van een portrettekening is verkrijgbaar.